Rólam 1996 február 25. – Hajdúnánás Itt kezdődik minden.
Első két évemet Polgáron töltöttem, majd a következő 18-at már a Borsod megyei Tiszaújvárosban.
2010 december 12. Megírtam az első szövegeim, majd körülbelül ezen a napon összeállt a fejemben a terv, hogy ezeket valahol fel kell rap-elni, valamit alkotni kell belőle. Itt indultam MC VMX néven.
Sosem voltam jó a dátumok megjegyzésében szóval innentől megpróbálom időrendi sorrendben leírni a dolgokat. 2010-től a Tiszaújváros RotorSound stúdióba jártam zenét felvenni, utána volt szerencsém megfordulni a Tiszaújvárosi rádió műsorában is. A mai napig visszajárok 1-1 kisebb zenélgetés erejéig.
2012 októberétől azonban a Budapesti Cultus Digital stúdióban kezdtem el dolgozni, ahonnan azóta sem „szabadultam”. A mai napig itt veszem fel a zenéim. 2012 decemberében forgattam le az első hivatalos videoklip-em is, ami a Melléklet c. zenémhez készült, az akkor induló HD Pictures Stúdió égisze alatt, ami azóta szintén változatlan. 2015-ig nagy utat tettem meg, eljutottam többször is a Music Channel adásába, volt szerencsém együtt dolgozni Anonim MC-vel, Horus-al, Mr Missh-el. Sok új embert ismertem meg, és számtalan új élménnyel gazdagodtam. Megjelentek dalaim az elsők között Spotify-on, iTunes-on és minden más online boltban, elsők között kaptam hitelesítést a facebooktól, és még sorolhatnám. 2015-ben elkezdtünk dolgozni az első nagylemezemen, ami a Halkabban címre hallgat. Ez a korong meg is jelent 2016 augusztus 13-án kézzel fogható formában. Ezen a napon nyílt meg a webshopom, és jelent meg az 5. Music Channel interjúm, amiben a 7. videoklipem-ről beszélgettünk.
2016 februárjában pedig felköltöztem Budapestre, jelenleg is itt élek, tevékenykedek, meglátjuk még mi kap helyet ezek után a biográfiámban.
Kapcsolat Főoldal Rólam Referencia Webshop
Copyright 2016 by VMX. All rights reserved!